maanantai 12. maaliskuuta 2012

Hengissä ollaan!


Hellurei ja hellät tunteet, vai miten se oli?

Noh, oli miten oli, täällä ollaan hengissä vaikkei pitkään aikaan olekaan kuulunut mitään. Paljon on tapahtunut pienessä ajassa. Meillä oli siis muutto (joka meni hienosti, kiitos vielä kaikille osallistuneille!) sitten netti ei heti toiminutkaan, ja sain vielä jonkun kamalan flunssan joka veti sängynpohjalle melkein viikoksi!
No nyt rupeaa onneksi helpottamaan, ja lapset ovat (vielä) terveitä. Samihan sairasti samaisen taudin jo ennen minua. Olemme  olleet siis lähes viikon kokonaan sisällä, lukuunottamatta Miikaa, joka pääsi kerhoon ja mummonsa kanssa ulkoilemaan ettei aivan hyppinyt seinille täällä sisätiloissa.


Lauantaina sain myös vaalennus/luonnollistamis/ihmepäähänpisto-operaationi loppuun kaatamalla päähäni mustan tukkavärin ja laittattamalla pidennykset takaisin. Ah. Tunnen olevani taas minä! Ei ihan sopinut mulle tuo "luonnollistaminen", ei ole mun juttu:). Mutta virheistä oppii, näinhän se menee.

Lauantaina olimme myös Samin serkun häissä, oli oikein mukavat juhlat, ja tuli taas himo suunnitella omia häitä. Alunperinhän tarkoituksenamme oli mennä naimisiin kesällä 2013 mutta pari kuukautta sitten päätimme siirtää hääsuunnitelmia vielä eteenpäin.

Mutta siis meidän uusi koti on I H A N A ! Tykkään todella paljon. Tuntui että kevät alkoi heti kun muutimme. Täällä on niin valoisaa ja ihmiset ovat iloisia ja naapurit mukavia ja yölläkään ei tule täysin pimeää ja ja ja kaikki on mahtavasti! Siis aivan eri tavalla kuin entisellä asuinalueellamme, viiden kilometrin päässä :D. Kunhan ehdin niin kuvailen tätä uutta kotia bloginlukijoideni (ja tietysti omaksi) iloksi ;).

Tänään meillä on suunnitelmissa laittaa pääsiäisruohot kasvamaan ja ehkä uskaltaudumme jo ulkoilemaankin hieman pidempään kuin kauppaan ja takasin.
Mahtavaa Tiistaita kaikille!

Tämän postauksen kuvat tulevat hieman myöhemmin, johtuen muutosta, mulla ei ole hajuakaan missä kameran johto voisi olla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti