maanantai 20. helmikuuta 2012

Laskiaista

Töttöröö!

On ollut melko kiireinen viikonvaihde, mutta onneksi saatiin ihan hyvin pakattua tavaroita. Perjantaina illalla kävin tyhjentämässä kirpparipöydän. Jep, tavaraa jäi vielä paljon myymättäkin, harmi sinänsä.
 Lapset lähtivät sitten lauantai-aamuna mummilaan, ja meillä oli Samin kanssa kummallakin melko flunssainen olo eikä oltaisi jaksettu aloittaa pakkaamista mutta pakkohan se oli.
 Iltapäivästä käytiin romanttisesti syömässä hesessä, jonka jälkeen jatkettiin taas pakkailua.
Illalla kaaduttin rättiväsyneinä ja flunssaisina sänkyyn, ja oli kyllä ihan mahtavaa saada nukkua keskeytyksettä noin 12 tuntia putkeen!




Sunnuntaiaamusta jatkettiin vielä vähän pakkailua ja sitten lähdimme Samin vanhempien luo hakemaan lapsia, ja pääsimme valmiiseen pöytään nauttimaan tulevan anopin laittamasta ateriasta. Nams!

Sunnuntai-iltana kävimme perhemessussa kirkossa jossa oli myös lasten laskiaistapahtuma. Miika pääsi rekiajelulle ja olisi jaksanut laskea pulkkamäkeä vaikka kuinka kauan! Ihan mahtava tapahtuma.



Meillä on täällä kotona aika ankean näköistä, pahvilaatikoita joka paikassa, ja ruuat syödään kertakäyttölautasilta, ja kaikilla on yksi juomalasi käytössä, muut on pakattu. Ruokana meillä on vain eineksiä koko viikon ( Jep, tunnen itseni superäidiksi:D) mutta ehkäpä se ei ole niin vaarallista yhtenä viikkona vuodesta syödä eineksiä? Ja sitäpaitsi.. Miika sanoi tänään kun oltiin syömässä että "Ootpas tehny hyvää makaroonia." Mä sitten vastasin että "Se on Saarioisen äitien tekemää." :D
Tänään hoitelin asioita (joita muuten on yllättävän paljon kun muuttaa) ja soitin mm. päiväkerhoon ja  Miika pääsee aloittamaan siellä uudessa asuinpaikassa samassa kerhossa missä kävi jo aiemmin. Tosi kiva juttu! Sitten mun rakas ystäväni pamahti meille mukanaan kassillinen mäkkiruokaa. Siitäkös riemu repesi. Meidän perhe on siis tänään nauttinut Saarioisten makaroonilaatikkoa ja Mc Donaldsin juustohamppareita ja nugetteja eikä edes ole huono omatunto!





Tänä vuonna me ei olla leivottu yhden yhtä laskiaispullaa, mutta kaupan pullia ollaan syöty sitten sitäkin enemmän. Mmmm en ehkä tiedä parempaa herkkua kuin laskiaispullat. Ne on ihan parhaita.
Hyvää Laskiaista kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti