perjantai 17. helmikuuta 2012

Mahtava päivä!


Kuten otsikosta voi päätellä mulla oli eilen tosi hyvä päivä. Ensinnäkin meillä oli Miikan Vasu-keskustelu tuolla kerhossa jossa hän käy.
Oli ihanaa päästä näkemään kaikki viime syksyn aikana tehdyt askartelut, piirrustukset, ja muut jutut. Kaikkein parasta oli ehkä kun lapsilta oli lasten oikeuksien päivänä kyselty erinäisiä asioita, joista yksi kuului näin: "Mitä tykkäät tehdä äidin kanssa?" Muut olivat vastailleet jotain "pelata" "leikkiä" "parasta on mennä äipän kaa pulkkamäkeen" Niin mun poikani oli vastannut: "Tykkään auttaa äitiä kotitöissä, vaikka siivoamisessa ja ruuanlaitossa" Voi että mä melkein itkin. Mun ihana rakas.
Lisäksi sain kuulla että Miika on kerhossa suosittu kaveri jonka kanssa kaikki haluaisivat mielellään leikkiä, pari tyttöä oli jo itkua vääntänyt kun kuulivat että Miika muuttaa. Lisäksi Miika omaa hyvät sosiaaliset taidot ja laajan sanavaraston. Mä olen pakahtua ylpeydestä :') <3




Sitten kävi myös toinen mahtava juttu. Linnea on ollut hieman hitaampi tuossa liikkeellelähdössä ja on lähtenyt liikkumaan ehkä hieman muita ikäisiään verkkaammin mutta eilen hän sitten tajusi taaperokärryjen idean! Hän oli niin onnellinen ja ylpeä työnnellessään omaa vauvaansa niissä. Eiköhän se pian lähde kävelemään! :)











Eilen Lintsu viihtyi myös peilin edessä. Oli tosi huvittavaa kun hän seisoi ja keimaili peilikuvalleen. Ja tottakai antoi suukkoja. Ihana TYTTÖ <3






Illasta kävin sitten tyhjentämässä kirpparipöydän. Pakkohan oli nopeasti vilkaista muidenkin pöydät ja mukaan tarttui BillaBongin vaaleanpunainen ihanan kesäinen tuubitoppi itselle 0,5e, Linnealle yöpuku, ja pari paitaa ja pipoa sekä ihana mekko/tunika. Miika ei saanut muuta kuin tarroja, tosi huonosti löytyy tuollaisille 4-vuotiaille poitsuille mitään vaatteita käytettyinä? Ehkäpä he kuluttavat ne niin loppuun ettei niistä ole enää myytäväksi.

Tämmöinen pallokuvioinen mekko rusetilla varustettuna. Ihana vai mitä? ;)


Kirpparilta tullessamme poikkesimme lähi-siwassa johon oli saapunut tilaukseni Wilhelmiinan kammarista. Oivoi rakastuin noihin juttuihin. Niitä en kylläkään vielä esittele täällä. Vaan vasta tulevaisuudessa kun saan ne paikoilleen, uuteen kotiin!


Viikonloppuna meillä on ohjelmassa pakkailua, ja lapset menevät mahdollisesti mummolaan joksikin päiväksi että saamme Samin kanssa rauhassa pakata. Ja oishan se aika ihanaa käydä kahdestaan syömässäkin... Mä kyllä luulen että se ravintolakäynti jää, ja tyydytään hakemaan mäkkäristä hampparit ja tullaan syömään romanttisesti tänne banaanilaatikoiden keskelle. Hyvää viikonloppua kaikille!




1 kommentti: